OVK – ventilationsarbete

Uppdatering med anledning av covid-19 2020 

Kära boende i Brf Slipen 40,

Med anledning av smittspridningen och utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) har vi styrelsen för Brf Slipen 40 beslutat oss för att ställa in den tidigare kommunicerade OVK-besiktningen som skulle ägt rum imorgon torsdag 19-20 mars 2020 kl. 08-16. Nytt datum för besiktningen kommer vi att återkomma med inom kort. Detta för att säkerställa våra boendes hälsa och säkerhet.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen i vändande mail på styrelsen@brfslipen40.se.

Ta hand om dig!

Varma hälsningar,

Styrelsen Brf Slipen 40


AB Franska Bukten har fått i uppdrag av Brf Slipen 40 att utföra en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) i vår fastighet.

Uppdraget kommer att utföras:

Torsdag-fredag den 19-20 mars 2020 kl. 08.00-16.00

Hur kommer de in i lägenheten?

Alternativ 1: Ni är hemma under aviserad tid

Alternativ 2: Lämna nyckel i nyckeltuben i ytterdörren

Vänligen respektera att kontrollen är obligatorisk och att det är mycket viktigt att kontrollen kan genomföras i alla lägenheter. Om AB Franska Bukten inte har möjlighet att komma in i er lägenhet kommer föreningen att behöva ta ut en avgift á 500 SEK per lägenhet och därefter boka in ett nytt besiktningstillfälle för att kunna färdigställa besiktningen.

AB Franska Bukten kommer att mäta luftflöden och kontrollera ventilation i din lägenhet. Beräknad tidsåtgång per lägenhet är c a 15 min. För att underlätta deras arbete ber vi er att plocka bort föremål i kryddhyllan. För att det ska kunna göras en korrekt bedömning av fastighetens ventilationssytem är det viktigt att de får tillträde till Er lägenhet under besiktningstillfället. Ni kan inte välja en specifik tid för besiktningen.

Kontrollen kommer att genomföras av:

Roger Engström, tlf: 070-217 75 21, e-mail: roger.engstrom@franskabukten.se

Fredrik Uliana

Om ni har frågor angående besiktningen är ni välkomna att ringa eller besöka AB Franska Buktens hemsida på www.franskabukten.se för mer information, alternativt kontakta någon av oss i styrelsen på styrelsen@brfslipen40.se.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen Brf Slipen 40

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *