Vårbrev 2022

Vårbrev 2022

Bäste boende i BRF Slipen 40,

Nu är det snart sommar och det vet vi alla vad det innebär. Att det är vår nu. Det följer liksom av varandra. Våren kommer först, sen kommer sommaren efter det.

Vi i styrelsen har släppt ett vårbrev som ni har fått på er mail men som ni också kan hitta här på vår härliga, härliga hemsidan. Vi vill med detta vårbrev, eller snarare erbrev, önska er alla en härlig vår och ge en uppdatering kring vad som händer i vår förening.

Som vi tidigare förmedlat vill vi också ta tillfället i akt och påminna om att vi gärna önskar inspirera fler till att engagera sig i styrelsearbetet. Det är inte bara fräckt att vara med i styrelsen. Det är häftigt också.

Vi hoppas att ni får njuta av fint väder och lediga dagar framöver.

Vårbrevet 2022!

Det här inlägget postades i Allt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.