Trevlig sommar!

Trevlig sommar! 

Bästa boende och medlem i BRF Slipen 40,

Styrelsen i Bostadsrättsföreningen Slipen 40 har nu haft sin årsstämma måndagen den 15 juni på Stora Henriksvik på Långholmen. Årsredovisningen för 2019 finns under Om Brf Slipen/Protokoll & Dokument. Protokollet från årsstämman hittar du inom kort. Vi har även avtackat några styrelsemedlemmar och fått ett tillskott av ett par nya. Uppdaterad lista hittar du här.

Vi i styrelsen vill även passa på att informera om att vi nu har uppdaterat vår fina takerrass som ni alla finner längst upp i fastigheten. Njut av fina utsikten mot Reimersholme och spendera sommaren på vår takterass. Läs mer här.

Har du några frågor till oss? Välkommen att kontakta oss på styrelsen@brfslipen40.se.

Varmt välkommen och ha en fantastiskt härlig sommar!

Varma hälsningar,

Styrelsen BRF Slipen 40

Det här inlägget postades i Allt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *